Gendo píše:No jasne Buco neboj. Ved ked tam pridete tak zbehne sa pre to autom lebo ako to poneseme vsetko dole.rasto ma kluce tak pojde aj on s tym autom.....Jupiiii tak uz sa tesim do Pruskeho hahaaa
jojo21 píše:Gendo, ked Ti niekto napise, ze si mas ist pre vystroj, tak to neznamena, ze sa tam pojde autom po tom ako sa vsetci stretnete... Nedokazes nieco aj sam???
Predpokladam, ze Buco pri planovani aut nepredpoklada, ze sa niekto bude zdrziavat cca 10-15 minut branim vystroje.
To mas naozaj tak nabity program a tak daleko z domu na faru?
A nevyhovaraj sa pls na tasku.
Pises, ze aky si stastny, ze ides aj do Pruskeho. Ked si taky stastny, tak skus spravit nieco, cim ostatnym ulahcis zivot. A nielen prist so svojim malym osobnym vakom pred Kuchynku.
Shuky sa tu prave absolutne stotoznuje s horeuvedenym.
ander44 píše:Sorry za tie nadavky a hrube slova v zapase ale nevedel som si pomoct pri tom vykone v prvej tretine(majstri sveta).Nie je to vyhovorka ale podotykam ze keby tu bol Jojo tak Vas roznesie uz v polovici 1 tretiny.
Dakujem za podporu ujovi Benickovi a pretoze som mu slubil ze pridem na zapas s Devils(chcel som relaxovat a vyliecit sa z choroby) tak ak sa nic nestane tak si pridem zahrat a dufam ze pomoct.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia