kubiak37 píše:Pani, tak ten dnesny trening, to bolo ine tempo. Mam taky poci, ze prvoligisti z TN by len zalamovali rucickami a ronili krokodilie slzy pri takomto hokejbale. Oproti Vianocnemu turnaju sa to neda ani porovnat!!!
No tak toto uz byva klasika!
A ked poviem ze to bol dobry trening ,ze to bol ako lepsi zapas tak sa urcitim ludom nelubi
,lebo nehrali ako by chceli.
To je dobre, ale pre mna,maju totiz rezervy ktore mi budu musiet potvrdit v zapase a maju zdravu sutazivost a stale mozu na sebe pracovat.Velmi sa mi pozdavala hra i mladych,pretoze dostali dolezite posty v zadu a az na male chyby(ako ktore ale ani ja som sa im nevyhol) svoje miesto urcite obstali.Najme z Mata Valsika(Valo) rastie dobry obranca,v defenzive je zatial na vysokopm stupni,este popracujeme na ofenzive a ...!
No a ked sme koncili v tedy som mal najväcsiu chut najviac spravit!skoncili sme a ja som si uvedomil ako sa citia muzstva ktore s nami hraju a zmetie ich uragan!Vozy a Buco dnes excelovali !!!Brankari boli tiez fajnovy,vyrovnany a obaja chytili tutovky,takze ked tam prejde nejaky lacny tak sa nie je ani comu divit,proste smola.
Tiez sa mi velmi lubil trening i ked som nic moc nehral ale ide o to ze takymito zapasikmi si urcite zvysujeme kvality do dalsieho priebehu sutazneho rocniku!Je parada mat v muzstve takychto chalanov (do sportu aj do zabavy,ako sa hovori babam ze do vozu i do kocu).
PS: Dnes som Genda obstreloval z dialky ale
lisiak jeden uz nejak spozornel,a takisto strielali Jandik,Jojo ,mihol sa mi tam aj Krhla,ci Kubo a Baca z modrej boli fajne!
PS 2: Keby som mohol vyberat z muzstva do repre urcite by som zalovil v KSD!!!