No, nakolko som po lige nic moc nerobil trosku sa obavam soku ked budem musiet pridat (napriklad behom na autobus),preto som si povedal ze oddychovat budem hokejkou ale telo potrebuje nieco robit.S hokejkou mam v plane az v septembri teda ak by sa nezorganizoval nejaky vynimocny trening ci inline.
S pripravou by som sa obratil hlavne na Bohusa aby poradil nejake veci ma s tym vela skusenosti,ja osobne by som prijal niekoho na posilovnu ktora by bola pravidelne od 7.7.2008 do 18.8.2008(100%):
pondelok-streda-piatok ci vecer alebo doobeda a po nej behy alebo bike,samozrejme podla pocasia (trening od Dura na 6 tyzdnov),
utork(50%) -
stvrtok(50%) -
sobotu(100%) by mal byt futbalik s dorastom a MLB
nedela - volno,oddych,regeneracia
DO tohto by som pridal este tenis,nohejbal,inline korcule,kupko v TN,golf ci pinpong.Najdolezitejsie je aby pocasie vydrzalo lebo mna 2x nik nemusi presviecat aby som isiel nieco posportovat,navyse ked mam casu ako maku kedze je frajerka na Ibize.
Niektorim z nas rozdaval Lamac treningovy plan hracov hokejbalu zamerany na rozvoj obratnosti a vytrvalosti pocas sutazneho obdobia(kuknite ho),ten by som skusil po dovolenke,cize 1.9.2008
PS: S amfikom somnou neratajte !