od ander44 » Štv, 24. Jan 2008, 01:18
Ja hodnotim trening na jednicku a hlavne nad pomery !
Bolo nas vazne dost ale striedalo sa slusne a dalo sa zahrat,pretoze aj tempo bolo dost vysoke.Ja som hral v tretej obrane a v celku mi stacilo,keby sme vsak zacali skor hrali by sme dlhsie.Mylsim ze ste sa trafili ze mlady sa zlepsuju,ano, su to 15 rocny chalani ale chytaju to za spravny koniec a taketo treningy im pomozu viacej napredovat a cerpat od takych virtuozov ako je Buco,Vozky,Baca ci Jojo a z obrany SShuky.Na mna su uz zvyknuty lebo im na treningu nic nedarujem.
Je super ze KSD ma taky velky ohlas,do buducna ale aj pre dalsie plany by nam prave tyto ludia mohli nejak pomoc.Zrazu chce tolko ludi s nami trenovat.Otazka je ze preco?Odpoved si moze dat kazdy z Vas,pisat to tu nebudem.
brankari :Migo,Zdenko
Lalino,Michal M.,Valo,Kečo,Palo T.,Ander,Buco,Vozky,Dodo,Jurinecko 11:8 Sshuky,Negy,Kremes,Dino,Puskin,Necho,Cibo,Jojo,Baca,Roman J.
PS:Jedina negativa z mojej strany boli zbytocne fauly ktore robil Negy,mylsim ze by sa mal tomu vyvarovat,v lige mu to piskaju.Mali by sme nosit na trening vzdy aj kilo soli a posypat zamrznute kaluze.
Moj navrh je za faul trestne strielanie,aspon nejaky trest ked nevylucujeme !!!
PS2 : A ta bude urcite zaujimat vsetkych z vas ktori nechodia v stredu.Aj napriek mojmu zarieknutiu ze sa na to vykaslem(ale som taky somar ze mi to nie je jedno),som vybavoval tie treningy v sobotu.Zajtra mi daju vediet,preberali to v pondelok ale Ondrej bol prec takze nevedel ako to dopadlo,bolo by to vsak iba docasne cize rata sa ze by sme zacali uz tuto sobotu a koncili zaciatkom marca !Zalezi vsak iba na nich ci to spristupnia !!!