caute kluci! nevie niekto ci su na dnesny trening vybaveny niaky brankari lebo minule to nebolo ono na tu praznu branu....ale co bude to bude zahrame si aj tak
tak uz je vybaveny aj dano holy. skuste prist na trening okolo 18.50, nech sa potom neobliekame a rozcvicujeme do pol osmej a tym sa sami kratime o to, aby sme hrali dlhsie.
"Ja si dam horalku, a ked nebudu mat horalku, tak karpatske !" (David Rehak, 13.7.2008)
Velka pochvala Bucko, predsa len dvaja brankari su ina kava... Pripajam sa k tomu nech sme tam vsetci o 18:50, lebo ako vsetci vieme cim viac tym lepsie...
Ženy prikladajú väčší význam svojej kráse ako inteligencii, lebo muži bývajú nezriedka hlúpi, ale málokedy slepí...
Pani dnes asi trening nebude co? A cez vikend to ako vypada bude ? Inak sa nic nechysta cez vikend lebo by som aj niekam skocil. Ozaj Rasto nebudete mat zajtra MLB trening ?
ja by som tiez isiel sak by sme na male brany zahrali ale aj brankar by neuskodil .....no tak som sa tesil ze dame odvetu z min tyzdna no ako sa teada dohodneme? tak 18 30 by sme tu mohli zhodnotit situaciu