jandik píše:ako to ze som tam sedel a nic nehovoril to neznamena ze ma to nesere...ale nexcel som proste burit atmosferu cez finale...podla mna sa mame sustredit na vykon a zbytocne sa nehadat kvoli tomuto..uplne reza chapem ze je nasraty - drbal sa cez pol slovenska aby stihol zapas a on potom sedi - aj ked zase na druhej strane mal niekomu zavolat ze ide hrat bo nikto s nim neratal...a mna uz tiez sere to ze proste idem na zapas a potom sedim - nevravim ze som hral najlepsie...ale urcite som nebol sam, ktory hral zle a vzdy si to odseriem len ja bo nikdy nic nepoviem...ale uz ma to stve, preco sa nedrzime radsej toho sposobu ako sme hrali pocas sezony ze sa striedame pocas tretiny vramci patky a nie ze niekto sedi celu tretinu a pozera na zapas a nemoze sa zapojit...a preco mam sediet vzdy ja?alebo brano sprocha?alebo napr.rezo?myslim ze pokial sme tim tak by mal hravat kazdy...viem ze sme vo finale ale myslim ze kazdy hra pre zabavu...tu uz radsej koncim bo aj tak sa tymto nic nevyriesi...a pred (dufam) poslednym zapasom sa do pustat do tejto diskusie je zbytocne...ale mam pocit ze KSD sa v niecom zmenilo a zmenili sa aj vztahy vnutri neho...ked som do KSD prisiel mal som proste z toho zabavu, teraz ma niekto drbe kazdu chvilu na lavicke...tak sa musime rozhodnut co chceme...ale to asi az po finale
a tiez ma proste sere ked mi niekto povie ze ak sa po PREHRATOM zapase neukazem na amfiku tak ze nabuduce nehram - mozno to ani nemyslite vazne ale uz ma to fakt nebavi pocuvat
jojo21 píše:Pirati su team plny charakternych a inteligetnych ludi a proti takym sa dobre hra.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia