Sorry, nič v zlom ale dano nieje z tych hráčov čo by filmoval. Ak si si nevšimol odohral 90% času a keď padol vtedy pri tom mantinely tak to síce na trest nebolo ale myslim ze tam neislo o filmovanie
A ak sa nemylim tak "na nos" dostal po gole ktory vsietil, tak vtedy asi nefilmoval, nie? Musim uznat ze sudi pochybne odpískal 3 vylucenia proti vám, ale to neboli fauly na Prekopa ale na Pavlacku č.d. 13. Videl som Danov chrbat ked si dal dole dres a kludne by som dokazal identifikovat znacku hokejky ktoru mal otlacenu krizom cez chrbat
A este jedna vec, nepochopil som toho hraco co mu dal päsť do boku (alebo brucha) v druhej tretine. Myslel som si ze tie tymi co su zakerne su uz mimo boja /predators, redline/ ale teraz som fakt zapochyboval.
Kazdopadne dufam ze bude nasa seria zaujimava a hlavne ze sa bude hrat fairplay, chalani.
PS: Rozhodcovia? To myslis ako tých dvoch co sa na nich hraju? My a myslim ze aj vy ste pocas sezony hlavne v zapasoch proti TN tímom pochopili ze nedokazu pískat stabilne objektivne. Cest vynimkam, skoda ze ti co su naozaj objektívni piskaju len obcas.