Ja som sice pozeral hokej len v tv na intraku a mozno som nemal take emocie ako vy priamo na stadione, ale tiez by som sa chcel k niecomu vyjadrit.
Mam rad Duklu a neznasam Slovan, ale to co predviedol Kutny na Uramovi bolo nechutne. Nerovny suboj hromotlka s hokejistom, ktory uz nieco dokazal a ani nejavil zaujem o potycku. Buchat mu hlavu o lad, mi to pripomenulo Bertuzziho proti Avs. Darmo ma tu budete zotierat, posielat atd...Uram je kvalitny hokejista a som velmi smutny z toho, co Kutny predviedol
Dukla mala Urama eliminovat v prvych zapasoch alebo teraz tym, ze ho vyvedie z rovnovahy napr. sekanicami poza chrbat rozhodcu, presne tak ako to robi Uram alebo ho aj slovne trosku posteklit, ale nie mu plieskat hlavu o lad v rozhodnutom zapase.
Uram tiez neni svaty, osekava, place, ale ak vidi, ze mu to rozhodcovia zeru, tak preco by v tom nepokracoval? Nehra sa o fazulky, ale o titul.
Este som chcel, ze vsetci kydaju na Urama hlavne preto, ze skoro zranil Halu, ale ked to pustili v tv viackrat, tak Halu nestastne do krku pichol Hes a Uram tadial akurat prechadzal. Tymto ho nechcem branit, len napisat ako to bolo. Pretoze vsetci kricia, ze Uram chcel zranit Halu. Vy ste to videli live a nemali moznost replay a preto rozumiem vazmu rozhorceniu, ale v tomto bol Uram tentokrat nevinne.
Dukla hra v tempe, ktore Slovanu vyhovuje, daleko zaostava za semifinale a ak sa to nezlepsi, o titule mozu len snivat. Myslim si, ze to moze byt aj psychicky blok z toho, ze to je Slovan. Ten sa vzdy berie specifickejsie ako ostatne teamy.
A ako tu uz bolo pisane, ten zapas mal byt rozhodnuty po presilovkach, Slovan by musel tvorit a otvoril by hru a nebranil by v styroch na modrej.
Ked sa neda gol, tak sa neda vyhravat. Okrem presiloviek tam boli dalsie sance, Hreusa vykopol z ciary isty gol atd, Sivak z dvoch metrov pred branou skoro zbural plexisklo atd...toto sa musi premienat...
Je pravda, ze Dukla bola velmi poskodena uznanim druheho golu, teda aspon pokial tv ukazovala ten zaber zo vsetkych moznych stran a uhlov, tak to okolo golu ani nechodilo. Neviem ako k tomu prisli, ze to bol gol. Vyrazne to ovplyvnilo zapas, pretoze Dukla musela otvorit hru a inkasovala protiutoku.
Keby sa neuzna druhy gol, Dukla nemusela otvorit hru, Uram by nedal gol, Trencania by nemali na neho nervy a Kutny sa nemusel zachovat ako buran.
Preto tvrdim, ze velkou slabinou su rozhodcovia, ale nemozno sa vyhovarat len na nich, pretoze Dukla teraz a Dukla pred desiatimi dnami su dva rozne teamy.
Treba este bojovat, aj ked s nozom na krku, ale netreba sa vzdavat. Mozne je vsetko, aj ked podla mna si to Dukla proti Slovanu prehrala v hlavach. Preco proti Kosiciam lietali a teraz ani tuk? Lebo pred Kosicami neni taky respekt ako pred Slovanom.