od Buco » Ned, 25. Mar 2007, 20:34
Vlado, uznavam, ze som kritizoval vela a nebolo to az tak treba. Mrzi ma to a uz som sa za to ospravedlnil. Ked si na to s kludnou hlavou spomeniem, tak si uvedomim, ze zbytocne hukam..ale je to v zapale boja a preto sa niekedy spravam tak ako by som sa normalne s chladnou hlavou nespraval. Nikoho vsak nechcem zhadzovat alebo pernamentne dodrbavat. Mna len stvalo, ze ak si pamatam som ta zotrel za to, ze si mi na dva metre neprihral presne loptu. Nemyslim, ze by som na teba kydal..A obrancom som vsetkym hovoril o tom preskakovani lopticky...kazdy v teame moze prist a poradit druhemu co robi zle alebo ako nieco spravit lepsie...a nie len cakat co tam povie Rasto, Jojo alebo Vojto...teba som nikdy nevidel, ze by si prisiel a povedal mne alebo niekomu, ze toto robim zle a treba to robit inak. Napr. ked spravim nieco zle Kubo skoro vzdy pride za mnou a povie, ze ako to mam radsej nabuduce spravit...
Co sa tyka toho, ze sa to neda pocuvat, tak na druhej strane sa na to niekedy neda divat co predvadzame a aky mame pristup na striedacke. Dnes sme prehravali a na striedacke bolo mrtvo, ziadna snaha o zmenu, len si kazdy sadol, napil sa, pockal kym pride nanho rad a isiel zase na plochu...vtedy je treba nieco povedat alebo urobit nejaku zmenu...ja som chcel len, aby sa zacalo nieco diat a prospelo to teamu a nie sa divat ako nic s vysledkom nerobime..nie som typ, ktory by si sadol do rohu a bol ticho...ale od buducna, ak to prospeje teamu a vykony pojdu hore, tak to budem rad robit, proste len pridem, ticho si sadnem a budem sedet...
Nechcem, aby to vyzeralo, ze sa hram na nejakeho hraca, ktory dodrbava spoluhracov...to by ma velmi mrzelo...ak este nahodou nieco poviem, tak sa budem snazit, aby to bolo s chladnou hlavou...
Na tvojom prispevku ma nemrzi, ze ma kritizujes, pretoze mas scasti pravdu a som si toho vedomy, ale VELMI som smutny z toho, ze tu pises o veci, ktora sa moze povedat ked je po zapase pri aute, ked sa bavime co bolo dobre a co zle...Ked sa Rasto na konci pytal pri aute, ze ci chce niekto nieco povedat k zapasu, mam pocit, ze si nepovedal nic. To co pises, by sme si mali povedat medzi sebou a nie to davat na forum. O to viac ma to mrzi, lebo este aj po zapase si ideme sadnut na pivo, bavime sa, smejeme sa a nepovies ani slovo. Mozno, ked to nechces hovorit pred teamom, tak preco ???neprides za mnou a povies mi, ze toto sa ti nepaci a toto by som viac nemal robit...myslim, ze sme vsetci dobri kamarati v teame a keby si to vybavujeme medzi sebou, tak by to bolo podstatne rozumnejsie, ako to hodit na forum.
Dost som z toho sklamany, ze ked si to mohol povedat tak si bol ticho a teraz to tu vytiahnes.
Dufam, ze vykony KSD budu stupat a s nohami pevne na zemi budeme vitazit a hrat tak, aby podobne prispevky uz tu nemuseli byt. Lepsie je si to povedat ako si tu nechavat nejake odkazy!!!
"Ja si dam horalku, a ked nebudu mat horalku, tak karpatske !"
(David Rehak, 13.7.2008)