od ander44 » Pon, 26. Feb 2007, 15:10
Vykon bol super a na cele boli urcite Buco,Kozmo a Gendo.Ale aj ostatni sa pridali no najviac ma prekvapili jedovky z modrej od Vlada.Hlavne ze vravi ze nevie strielat,no od golu bol kusok.Naozaj padli pekne goli najme z Bacovej hokejky.
Zavahaniu sa nik znas nevyhol ale potom dal do hry to co sa od neho ocakavalo a super nestacil s dychom.Potom len filmoval,fauloval a pindal ako stara chora vrana.
Rovnako ako kazdy som si odniesol aj ja sram a to na ruke ,ked ma narazil na mantinel palicou hokejky,a tak mam peknu modrinu,boli to vsak ako konar.Ledva som vysiel po rebriku na vezu.
Tie vylucenia boli zbytocne(urcite aspon 2/3),na svoju obranu poviem ze za druhu presilovku 5:3 nemozem bo od si zrazil svoju hokejku do kosika na prilbe.Podotykam ze to nastavovanie zadku je faul tak by som prosil aby sa hlavne taketo fauly nerobili,rovnako ako utocne.
Presilovky boli z nasej strany katastrofalne,neviem preco ale vzdy mi vysla kazda oslabovka ale asi len 20 sek z presilovky.
Pochvalu si zasluzi kazdy co tam bol takze nie je uz teraz dolezite ze ako sme hrali ale to ze sme vyhrali a ze mame moznost sa poucit z chyb ktore sme v ten zapas napachali !
PS: este som nezazil v ziadnom zapase aby zapiskal 3 fauly na mna !!!som bol z toho trochu prekvapeny,len ma mrzelo ze to co ozaj bolelo nepiskal.
Naposledy upravil
ander44 dňa Pon, 26. Feb 2007, 15:36, celkovo upravené 1