FACKA = ponaucenie !
Majstri sveta??? NIE.Ziadna tregedia sa nestala,iba sme prehrali po dlhom case.Super mi to pri podavani ruk a podpisovani zapisu uprimne povedal, ze sme boli lepsi,avsak hrame na goli a o body.Dnes stala stastena u supera.Strely na branu sme boli hadam dvojnasobne ako bol zapas TN -BA tiez s prehrov TN(44:23)- len pre porovannie.Vylozene sance zostali nevyuzite,more sanci koncilo na dobre chytajucom brankarovi Predatorov.Ja - sam, som srdcar ako svina a vsetky strely ,a ze ich nebolo malo koncili na jeho hrudi.
Prehrali sme (a urcite necakane potesili supera)ale i ked na to stale myslim neboli to, v dalsom zapase o to ani vlaskom nespomeniem pretoze dnes sme nemali sudene vyhrat a pritom verim ze nam stacilo strelit este jeden gol k tomu co padol a vyhrali by sme.Vykon v porovnani z predchadzajucimi zapasmi bol nadpriemerny a dakujem vsetkym ktori k tomu prispeli.Urcite aj nasi fanusikovia mozu treizvo skonstatovat ze to tak bolo.
Rozhodca Dzian povedal ze taky dobry zapas v TN este nepiskal.
Zapas odkryl to na com stavame.Kazdy je potrebny a priority su priority.Za vylucenia tvrdo pikame. Nehladajme vinnikov v druhych ale v sebe.Dali sme ozaj do toho vsetko ???
Dali,nie vsak vzdy vyjde vsetko podla toho ako to chceme.Spomenme si minulorocne play off a zavahanie kam nas posunulo. ---MEDAJLE
Sme super TEAM a drzime teda pri sebe v dobrom aj zlom,ved to nas spaja !!!
Podme teda dalej a bime sa do poslednej minutky kazdeho zapasu.
Ved na konci aj tak vzdy spievame : Nikdo nas nema rad............
PS: korculko s Majkou som stihol a bolo super,takze ovca cela a vlk syty.