HAHO99 píše:Tak na dnesnom treningu sme boli 7 + 2golmani. Z toho jeden polovicny .
Ale celkom fajn trening a aspon sme si vyskusali akcie jeden na jedneho. Na to, ze sme chceli trening sobotu, nas tam bolo dost malo. Ale aspon sme nemuseli striedat, co hlavne Jendo ocenil .
Inak zostavy: Haho, Duro B., Valo proti Buco, Ander, Juro J. a Dodo J. sa tocil.
Stav si nepametam ale vyhrali sme.
sharky píše:ak mam ja zhodnotit trening tak bol uplne na p....mal som kvalitnu lapacku a miesto vyrazacky rukavicu...a este raz mi bude niekto /myslim buca/ pindat ze som prisiel o 5 min. neskor na trening a ze nemam vystroj tak ho dokopem s nasuchovackamy lebo ked mi da niekto 2 hod pred trening vedet ze mam prist tak sa to da tazko zariadit ked som z dubnice a musel ist tatko z roboty aby ma zaviezol....a ak budete taky dobry rad by som chytal v tej ksd lapacke vyrazacke vapor X lebo ja uz nemam a aby sa to zas neopakovalo...neviem kto ich ma ale doneste mi to stredu prosim
jandik píše:buco nezabudni 2hokejky pre prípad zeby si hral so mnou:)
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť