kto by mal zaujem, tak dnes vecer o 20.00 si moze prist zahrat florbal do haly nad plavarnou. je to do 21.30, ti co nemaju vlastne hokejky, tak mozem pozicat dve lavacky a jednu pravacku.
"Ja si dam horalku, a ked nebudu mat horalku, tak karpatske !" (David Rehak, 13.7.2008)
Ja pridem tiez ale len si rosku zastrielat nech mam konecne hokejku v ruke.Nic sa nezmenilo je o 19:00 hod.
UPOZORNENIE : Pan farar mal nejake pripomenky k tomu ze ked skoncime tak tam nechavame po sebe bordel,tak upozornujem vsetkych ktori budu koncit a davat zo seba pasky aby ich zahadzovali do odpadkoveho kosa.Plati to aj pre vyzberanie flasi,zlomenych hokejok ci ineho smetia !!!
vcera kvalitny trening, bolo nas sice iba sest- Ander, Jojo, Negy, Vojto, Bohus, Buco, v brane David, ale zabehali a zastrielali sme si kvalitne. bodaj by takych treningov bolo co najviac
"Ja si dam horalku, a ked nebudu mat horalku, tak karpatske !" (David Rehak, 13.7.2008)
no nemohol som prispiet skor pre problemy s netom,tak teraz, mam po strede neskutocnu svalovicu.Po 11 dnoch som sa hybal viac ako jeden beh na bus.Take treningy by mohli byt castejsie hlavne pri vacsiej ucasti.Bohus ma uz pripravene nejake dalsie pikosky ale ked nas je tam 5 + on tak to nema zmysel ani vytahovat.
Tiez som rad, ze sme si tak dobre zahrali, je super drzat hokejku viac ako 1x za tyzden.. celkom som ju konecne zacal aj ovladat, nehovoriac o tom, ze som niekedy aj branku trafil...