sshuky píše:Siso, nevies prosim ta kedy budu tie holene?
Vcera som s nim volal a ze v sobotu sa zastavi za mnou. Takze v nedeľu ti ich donesiem.
sshuky píše:Siso, nevies prosim ta kedy budu tie holene?
sshuky píše:Siso ten chalan nakoniec tieto cierne holene nechce. Tak ak mozes, skus zohnat tie biele O Brien alebo by som Ti tieto vratil. Daj vediet. A sorry za zmatky ale na stranke si mal tie biele, tak som myslel, ze prinesies tie
Siso píše:sshuky píše:Siso ten chalan nakoniec tieto cierne holene nechce. Tak ak mozes, skus zohnat tie biele O Brien alebo by som Ti tieto vratil. Daj vediet. A sorry za zmatky ale na stranke si mal tie biele, tak som myslel, ze prinesies tie
Ok. Biele môžem objednať z čiech ale tam sa mi zdá že stoja do 1100sk. Musel by som to pozreť.
Vozky píše:Siso,potrebujem cwt c5 pravu 23,mas?,ale rad by som bol kebyze uz ju zajtra mam,aby som ju natreningu vyskusal,daj vediet co najskor.
Vozky píše:Jasne,ze ju chcem,budem doma tak cca 15.30 tak mi zavolaj,lebo ja nemam na teba kontakt,moje tel cislo je 0905 339 822,diky
sshuky píše:siso tak ten chalan si tie holene nakoniec nechal prines mi este prosim ta v sobotu 2 lavacky C5. dik.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 16 hostia