benino13 píše:Keby aspon bolo videt snahu a chut po vitazstve,ale dokedy som pozeral (1:3) tak to bolo cosi strasne z nasej strany.Moze z toho byt este pekna drama pre nas, lebo Fini si uz slabsi den vybrali.Sa schuti zasmejem ak budeme buduci tyzden hrat v particke s Talianmi a Francuzmi
ander44 píše:Som rad ze som to kukol v sluzbe a nemusel som na tych uboziakov vstavat.Strasne som sklamany a nebudem hovorit ako mi lezi v zaludku Branko Mezei !!!Vraj dobra obrana,chyba-za chybov,roztrasene ruky,vsetci za pukom ako ovce a ta rychlost bola zalostna.Nemci si to po vsetkych strankach zasluzili.
Z celeho zapasu ma potesil jedine Janko LASAK.
Buco píše:a to sa tento rok o zachranu hra play out na dva vitazne zapasy
ander44 píše:Vyborny zapas KAN - USA,pre narocnych tam bolo ozaj vsetko !!!Takychto zapasov by malo byt viac.Prvu tretinu som kukal s Negym a Vozkym v amfiku pri pivku ale doma som sa od toho nemohol odlepit a golov bolo vazne pozehnane.Skoda s Vozkym sme fandili USA a boli ozaj skvelo pripraveny na tento zapas avsak nemali Heatlyho.
Glader píše:Ja by som vyzdvihol jedneho hraca (rozhnevaneho mladeho muza) Marcela Hossu ktory nam ukazal ako sa premiena najazd. Okrem svojich nervov co skakal vcera nic neukazal.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 12 hostia