od ander44 » Pia, 05. Okt 2007, 15:16
Stredajsi trening bol super ,bolo nas sice iba 3 na 3 + Sharky ale zato sme si mylsim ze dobre zatrenovali.Zostava obrancovia( Negy,Valo,Ander) proti utocnikom (Buco, Andrej,Palko) nasvecoval ze dostanu kefu obrancovia co naznacili pri bagu na jednu branu a gol platiaci iba po nahravke - utocnici.To vsak bolo vsetko, a z Negyho a Vala som vymackol maximum takze chlapci utocnici prehrali nasledujuce tri zapasi.
Musim si pochvalovat ze i v tak malom pocte bol trening cool.
Otazkou pre mna ostava ze kde boli ostatni ???
PS: Este jedna negativna vec ktoru som diskutoval a zatial neuzavrel je ta ze nas v oratku nechcu.Po jednaniach s p.fararom ktori ma odporucil aby sme si dohodli treningy so slelezianmi Lacom a Ondrejom ,sa vyjadrili posledni menovani ze oni s nami nerataju s prelozenim treningov na stvrtok a mame tam skoncit.Po namietkach ktore som vyjadril na treningu mladsich ma zas odporucili na p.farara Mariana.Reagoval som na to ze sme tam robili kopec hodin brigady a boli sme dohodnuty na treningoch pokial tam neprisli oni. Neviem co si mam o tom mysliet a ako to bude fungovat ale je jesane ze ty pani co prisli prevratili vsetko co fungovalo v oratku na opak.Menia sa zamky,vystroj je teraz otvorena a moze si tam snad zobrat kazdy co chce.Mladsim chalanom sa stale spomina len nejake HUMENNE a ako to tam bolo super.Vraj vsetci co tam budu chodit budu fungovat na nejake stretka,co si ja neviem predstavit v nasom pripade - KSD.Proste rozpravam sa s jednym(Ondrejom) povie mi ze to nie je problem ze sa musia dohodnut vsetci, ide za Lacom a povie mi taku vec ze som z toho trochu mimo od kaial to berie a o com sme sa vlastne rozpravali.
Dnes budem este rozpravat s p. fararom a dufam ze sa dohodnem na nejakom rozumnom rieseni !!!
Drzte palce !!!
Napady a nazory su vitane !