caute, po odmlke som tu spat a tiez by som sa rad vyjadril k par veciam..co sa tyka tych lopt, tak ja som za to, aby sa nakupili klubove lopty a v jednej taske sa nosili trening a po treningu by sa vsetky do jednej vratili spat do tasky, aby boli pripravene na dalsi trening alebo zapas..ja vlastnu loptu nemam, tak sa ani nehadam s nikym a ani si ziadnu do kapsy nehadzem ( teda minule jednu som nasiel v tej trave a zobral si, ale doniesol som ju na dalsi trening a uz som ju viac nevidel )..ale to co tam niektori predvadzaju s tym ako si lopticky schovavaju a argumentuju, ze toto je moja a ta zastrelena bola isto tvoja mi pripada ubohe...tu kapsu zhruba s 15 loptickami by nemuseli vzdy nosit Jojo so Sshukym, ale sa mozeme napriklad kazde dva tyzdne alebo mesiac aj striedat, vzdy by to mal niekto iny na zodpovednost..aby sa kazdy zapajal do chodu teamu...sice tu by bolo to tazsie, lebo keby dotycny kto by mal zodpovednost za lopticky nesiel na trening a iba ich po niekom poslal, tam uz vidim ako sa najde nejaky dobrovolnik, ktory po treningu zozbiera vsetky lopty bez ohladu na to, ze je za ne zodpovedny...k tomuto navrhu by som este dodal, ze nikto by netrenoval s vlastnou loptickou, aby potom pri zbierani nevznikli nejake spory...lopticky by boli oznacene ako KSD lopticky a vsetky by po treningu isli tam odkial sa vzali..pocitanie lopticiek by mal na starost ten, kto je vtedy za ne zodpovedny!
Alebo ma napada este iny navrh..kazdy z clenov KSD obdrzi jednu lopticku z vyzbieranych poplatkov a zretelne si na nej vyznaci svoje cislo alebo prezyvku a bude si ju nosit na kazdy trening a brat spat..ked si lopticku strati, tak si kupi novu alebo nebude mat s cim trenovat..samozrejme, ze ked sa bude hrat zapas s niekoho loptickou a zastreli sa tak, ze sa nebude dat ist pre nu alebo podobne tak dostane druhu alebo aspon peniaze nech si ju kupi...toto je moj nazor na to, ako by to malo vyzerat s loptickami..lebo aj ked sme super partia a hrame to pre zabavu, tak by bolo dobre, aby v urcitych veciach vladol poriadok...v prvom navrhu hraci nemaju ziadnu zodpovednost nosit si lopticky a vzdy ich budu na treningu mat a zodpovedny je len kto ich ma momentalne na starosti...v druhom pripade je zodpovednost sice mensia, ale za to na kazdom jednom z hracov a na tom, ze hrac musi mat na pamati, ze si musi so sebou vzdy brat lopticku..mrzi, ze som to rozpisal tak na dlho, ale chcel som napisat ako to vidim ja..piste vase nazory a verim, ze skoro dospejeme k suladu nielen v tejto, ale aj ostatnych veciach, ktore treba riesit..