KoZmO píše:to je pravda s tým sisom len to ráno mal isto tiež malú oslavu
preco malu oslavu? no mne nebolo ako blbo len horsie bolo ze som nemohol ist autom a musel som chodit pesi a busom vybavovat nejake veci
KoZmO píše:to je pravda s tým sisom len to ráno mal isto tiež malú oslavu
Siso píše:...ktori donesu dalsiu medailu z MC SR juniorov
Jurko píše:Siso píše:...ktori donesu dalsiu medailu z MC SR juniorov
Ziadnu medailu nam nedali...spiny
Ale so mnou mozes ratat
Buco píše:myslim, ze aj Vozky a Kozmo splnaju nielen vekove, ale aj vykonnostne kriteria...
Siso píše:Buco píše:myslim, ze aj Vozky a Kozmo splnaju nielen vekove, ale aj vykonnostne kriteria...
takze co som pozeral vasu supisku tak vekovo splnaju:
Rehák Dávid - B
Pavlikovský Vladimír - O
Rehák Juraj - O
Vozár Milan - Ú
Jando Jakub - Ú
Bukovčák Pavol - Ú
Buco píše:Siso píše:Buco píše:myslim, ze aj Vozky a Kozmo splnaju nielen vekove, ale aj vykonnostne kriteria...
takze co som pozeral vasu supisku tak vekovo splnaju:
Rehák Dávid - B
Pavlikovský Vladimír - O
Rehák Juraj - O
Vozár Milan - Ú
Jando Jakub - Ú
Bukovčák Pavol - Ú
povedal by som, ze kazdy z tychto hracov ma na to, aby mohol hrat na Mamute...a myslim, ze Palo by dokonca mohol hrat este aj za U18.
KoZmO píše:ja bych siel ak vtedy nič nebudem mať a ak sa to konečne zase naučííím hrať
Siso píše:KoZmO píše:ja bych siel ak vtedy nič nebudem mať a ak sa to konečne zase naučííím hrať
ale no. ved to vies hrat a dufam ze pojdes. potrebujeme tam take hviezdy ako si ty
sharky píše:no este som tam nebol ale velmi rad by som isiel zachytat ak o mna teda mate zaujem
Siso píše:sharky píše:no este som tam nebol ale velmi rad by som isiel zachytat ak o mna teda mate zaujem
no ty mas jednu vyhodu tvoj vek. ty mozes ist chytat aj za U20 ale aj za U18.
no na turnaj pojdes urcite ci uz za U20 alebo U18.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia